成人国产免费电影_夜色福利刺激_蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ四虎_国产区视频在线观看

    全國

    當(dāng)前位置:

  • 熱門地區(qū):
  • 選擇地區(qū):
  • ×
當(dāng)前位置: 初三網(wǎng) > 吉林中考 > 吉林中考試題 > 吉林英語試題 > 正文

2024吉林中考英語模擬試題及答案解析

2024-02-23 16:21:19文/董玉瑩

英語試卷

一、單選題(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)

1. Ben was helping his mother when the rain began to beat heavily _____ the windows.

A. against B. across C. above D. below

2.—It is raining _____.

—Yes, it is a _____ rain.

A. heavy; heavily B. heavily; heavily C. heavy; heavy D. heavily; heavy

3.—Keep quiet, son! I need complete _____ when I'm working.

—Sorry, Dad. I won't make any noise again.

A. trust B. silence C. control D. strength

4.—How strange! You sit in your room _____ for a long time, Li Ming.

—I just want to be quiet for a while. I'm sorry, Dad. I failed the test again.

A. in silence B. in person C. in public D. in fact

5.What were you doing _____ the rainstorm came?

A. when B. where C. why D. how

6.—I found a good job in the big city _____.

—How lucky you are!

A. completely B. loudly C. differently D. recently

7.—We'd better ask the local people when we'll get to the next town.

—We did. But nobody could say _____ it would take.

A. how often B. how far C. how long

8.—What are you expecting to do when the flu stops spreading?

—I ________ the world and enjoy different food.

A. go around B. have been on a tour of C. will travel around

9.—Lily is intelligent and hard-working, she _______ do well in the singing competition.

—Sure. She was born to be a singer.

A. should B. might C. can't

10.—Lucy, I plan to drive to Qinghai by myself.

—Really? _____! You are still a new driver!

A. No problem B. Good idea C. Have a good time D. You're kidding

二、閱讀理解(共8小題;每小題2分,滿分16分)

A

Do you want to have fun in Oxford? Take a bus tour!

11.The first bus tour begins at 9:35 from _________.

A. Trinity College B. Oxford Railway Station

C. Queen's College D. Gloucester Green Bus Station

12.How much is a 24-hour family ticket?

A. £ 16.50. B. £ 19.00. C. £ 40.00. D. £ 45.00.

13.In Magdalen College, tourists can _________.

A. visit the bell tower

B. read in the best library in Oxford

C. find many book shops

D. see the hall in the Harry Potter films

B

Both of my two sons were born in Toronto, but they moved with us to Ottawa when they were quite young. They went to school there, grew up there. Later, one of my sons went to Canada's east coast near a city called Halifax and the other moved to the west coast to Vancouver. My wife and I were left in the middle.

As we nearly retired (退休), we started to think where we should spend our final years. For several reasons we decided to live on a small town on Vancouver Island, where was close to one of my sons. However, the son moved to Hollywood soon after he had got another job there. I helped him move.

We still lived a happy life in our little west coast town, but we have paid a price. We have not been there for some important events such as the births of our grandchildren. We have missed watching them grow up; we have missed backyard barbecues(燒烤) and basketball weekends with them. Our home, while very comfortable, was also very quiet.

Every fall we travel to see the children. We usually fly, first to California to see our son Scott and spend a week or more with him trying to catch up on everything we've missed. Then, usually in November, we make the even longer trip east across Canada to see Travis and our grandchildren, who were about their twenties.

Fortunately, both our sons are doing well and grandchildren are growing up straight and tall. We love all of them and they love us. We're very happy but there are times I think about the things we didn't see; the tears or the smile on the granddaughter's face, their school graduations, my sons' joy at successes in business.

Life has been good for our family but we have all paid a price.

14.The writers sons grew up in ________.

A. Toronto B. Ottawa C. Halifax D. Vancouver

15.From the underlined sentence in Paragraph 3, we can infer (推斷) that the writer ________.

A. wanted to live a noisy life B. was satisfied with retired life

C. lived a comfortable life D. was sometimes lonely

16.Which of the following important events did the writer miss?

A. The births of his grandchildren.

B. School graduations of his grandchildren.

C. The successful times of his sons' business.

D. All of the above.

17.For his family life, the writer implies(暗示) ________.

A. they all regret not living together all the time although enjoying a happy life

B. they enjoy a happy life because they can see each other every year

C. they are proud of the sons and the grandchildren

D. they love the sons and the grandchildren

18.What's the best title for the passage?

A. Living a happy life B. A price to pay

C. Moving from east to west D. My sons and grandchildren

三、閱讀短文,并從各題所給的選項中,選擇最佳選項。(共10小題;每小題2分,滿分20分)

Dear Daddy,

How's everything going? It has been so many days since you went to Wuhan. Do you still remember the 19 before you left? You looked worried, and I saw the luggage(行李) in your bedroom. I asked you, "Are you going to leave 20 ?" You smiled and put your hand on my head, saying, "I'm just tidying up some clothes."

Later that night, I learned that you and Mom had asked to be sent to Wuhan, and were waiting for a 21 . At that moment, I really hoped that 22 of you would get the call. 23 , your phone still rang. I almost cried out in fear as if I were going to Wuhan myself.

The next morning, I got up 24 . During the breakfast, you smiled and asked me if I would miss you. I pretended(假裝) it was no big deal and said, "I 25 send you a message whenever I miss you."

You left even before the sun rose. I waved(揮手) to you until I couldn't see you any more. And my eyes were filled with 26 . I later realized it was the Lantern Festival. I wrote down "Waiting for you to 27 ." in my notebook. I knew the people of Wuhan needed you more than I did.

At night, Mom sent me some photos. I found you in the photos at once, "Hey, this is my daddy!" I was so 28 of you!

Daddy, we all miss you. I love you, forever and ever.

Yours,

Kathy

1.A.day B.month C.year

2.A.on vacation B.on business C.for pleasure

3.A.letter B.ticket C.call

4.A.either B.neither C.both

5.A.Besides B.Also C.However

6.A.slowly B.early C.happily

7.A.can B.must C.should

8.A.surprises B.smiles C.tears

9.A.go away B.come back C.work out

10.A.tired B.afraid C.proud

四、根據(jù)對話內(nèi)容, 將方框內(nèi)符合對話情境的句子抄寫在對話空白處, 使對話恢復(fù)完整。有兩項是多余的。(共5小題;每小題2分,滿分10分)

A: Hi, Mike. Long time no see. What are you doing these days?

B: I am busy preparing for the marathon(馬拉松)in our city. 29_____

A: Wow! Volunteer? You are so great! When will it be held?

B: It will be held next month.

A: 30_____

B: A lot of things. I will pick up the rubbish, offer water to the runners and take photos for them.

A: That sounds cool. I want to be a volunteer, too. 31_____

B: You should fill in the form on the Internet by Friday first. Then you will get a call.

A: Is there anything else I need to do?

B: Yes. 32_____ I'm sure you can make it. I'm looking forward to working with you.

A: 33_____ Thank you very much.

B: You are welcome.

I hope so.

What will you do in the marathon?

It's a good idea to run in the marathon.

I will work as a volunteer.

What should I do?

You will also have an interview.

What do you do?

五、閱讀下面的短文,將文中劃線的句子譯成漢語或英語。(共5小題;每小題2分,滿分10分)

When we watch movies about the future, we sometimes see robots. 34. Today there are already robots working in factories. Some can help to build cars, and they do simple jobs over and over again. 35. Scientists are now trying to make robots do the same things as we do. Some robots in Japan can walk and dance.36.他們觀看起來是有趣的。 Scientist James White thinks that robots will never be able to wake up and know where they are. But many scientists disagree with Mr. White. They think that robots will even be able to talk like humans in 25 to 50 years. Some scientists believe that 37.未來會有更多的機(jī)器人. In India, for example, scientists made robots that look like snakes. If buildings fall down with people inside, these snake robots can help look for people under the buildings. This was not possible 20 years ago, but computers and rockets also seemed impossible 100 years ago. 38. IMG_256We never know what will happen in the future!

六、寫作題 (共1小題;每小題19分,滿分19分)

周末是我們生活中重要的一部分,合理利用周末時間對青少年至關(guān)重要。某校英語雜志社就"如何讓周末生活更有意義"開展征文活動。請你根據(jù)下面的思維導(dǎo)圖, 以"How to Make Our Weekends More Meaningful"為題,用英語寫一篇短文投稿。

答案以及解析

一、單選題

1.答案:A

解析:句意: 當(dāng)雨開始猛烈地拍打窗戶時, 本正在幫助他的媽媽。against"碰, 撞"; across"穿過, 橫穿"; above在......上面"; below"在......下面"。根據(jù)短語beat against…拍打......可知選A。

2.答案:D

解析:heavily是副詞, 修飾動詞; heavy是形容詞, 修飾名詞。根據(jù)句中的is raining和rain可知答案選D。

3.答案:B

解析:trust"信任"; silence"寂靜"; control"控制"; strength"力量"。根據(jù)上一句"保持安靜, 兒子!"及答語中的"我不會再制造任何噪音了"可知, 此處表示"我在工作的時候需要完全的安靜", 故選B。

4.答案:A

解析:in silence"沉默"; in person"親自"; in public"公開地; 當(dāng)眾"; in fact"實際上"。由"我只想安靜一會兒。抱歉, 爸爸, 我考試又沒及格"可推知此處意為"李明, 你默默地坐在房間里好長時間了"。故選A。

5.答案:A

解析:句意: 當(dāng)暴風(fēng)雨來臨的時候, 你在做什么? when意為"當(dāng)……的時候", 符合句意。

6.答案:D

解析:句意: —我最近在這個大城市里找到了一份好工作。—你多么幸運(yùn)啊! completely"完全地, 完整地"; loudly "大聲地"; differently "不同地"; recently"最近"。根據(jù)句意可知答案選D。

7.答案:C

解析:考查副詞短語辨析。句意為:我們最好問問當(dāng)?shù)厝宋覀兪裁磿r候可以到達(dá)下一個鎮(zhèn)。我們問了。但是沒有人能夠說明需要多長時間。根據(jù)問句中的"when"可知,答句是對時間進(jìn)行提問,應(yīng)用how long,表示"多長時間"。故選C。

8.答案:C

解析:考查動詞的時態(tài)。句意為:當(dāng)流感不再傳播的時候,你期望做什么?我將會環(huán)游世界,品嘗各種美食。根據(jù)句意可知,此處應(yīng)用一般將來時表示將來的動作。故選C。

9.答案:A

解析:考查情態(tài)動詞辨析。句意為:Lily既聰明又努力,她應(yīng)該會在歌唱比賽中取得好成績。是的,她天生要當(dāng)歌手。should意為"(表示預(yù)期)應(yīng)該會,可能",符合語境。故選A。

10.答案:D

解析:句意: —露西, 我打算自己開車去青海。—真的嗎?你在開玩笑!你還是個新手司機(jī)! A項"沒問題"; B項"好主意"; C項"玩得愉快"; D項"你在開玩笑"。由句意可知答案選D。

二、閱讀理解

A

答案:11-13 DCA

解析:11.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Timetable部分中的"Gloucester Green Bus Station 09:35"可知,在9:35發(fā)車的第一趟觀光車是從Gloucester Green Bus Station出發(fā)的。故選D。

12.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Tour Prices部分中的"24hrs Family& £40.00"可知,24小時的家庭套餐的票價是40英鎊。故選C。

13.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)See...部分中的"Magdalen College Its bell tower and gardens are famous sights in Oxford."可知,在莫德林學(xué)院,游客可以參觀鐘樓。故選A。

B

答案:14-18 BDDAB

解析:14.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段第一、二句"Both of my two sons were born in Toronto,but they moved with us to Ottawa when they were quite young. They went to school there,grew up there."可知,作者的兒子在渥太華長大。故選B。

15.推理判斷題。通讀第三段可知,作者為無法陪伴孩子們感到遺憾,盡管作者的家非常舒服,但有時候也很安靜,因為缺少了孩子們的歡聲笑語。由此可知,作者有時候會感到孤獨(dú)。故選D。

16.推理判斷題。根據(jù)第三段第二句中的"such as the births of our grandchildren"及倒數(shù)第二段第二句中的"their school graduations,my son's joy at successes in business"可知,作者錯過了孫子孫女的出生、畢業(yè)典禮和兒子在商業(yè)上取得成功的時刻,A、B 、C三項在文中均有涉及。故選D。

17.推理判斷題。通讀全文尤其是最后一段"Life has been good for our family but we have all paid a price."可知,雖然作者一家都過著不錯的生活,但為了事業(yè)各奔東西,這讓作者錯過了很多重要的時刻,所以他們很后悔沒有住在一起。故選A。

18.標(biāo)題概括題。通讀全文尤其是最后一段"Life has been good for our family but we have all paid a price."可知,雖然作者一家過著不錯的生活,但他們在事業(yè)上取得成功的同時也付出了無法陪伴家人的代價。B項"付出代價"能夠概括文章大意,適合做標(biāo)題。故選B。

三、完形填空

答案:1-5 ABCBC 6-10 BACBC

解析:19.考查名詞辨析。根據(jù)上文中的"It has been so many days"可知,此處指"我"問父親還記得他離開前的那一天嗎?day意為"天",符合語境。故選A。

20.考查介詞短語辨析。根據(jù)語境可知,此處指"我"看著父親臥室的行李,問他是不是要去出差。on business意為"出差",符合語境。故選B。

21.考查名詞辨析。根據(jù)下文中的"I really hoped that _____ of you would get the call"可知,此處指"我"知道父母親將要奔赴武漢,現(xiàn)在正在等電話。call意為"電話",符合語境。故選C。

22.考查代詞辨析。根據(jù)下文中的"I almost cried out in fear as if I were going to Wuhan myself."可知,此處指"我"希望父母親都不要接到那個電話。neither意為"兩者都不",符合語境。故選B。

23.考查副詞辨析。根據(jù)上文語境及下文中的"your phone still rang"可知,此處指雖然"我"希望父母親都不要接到電話,然而,父親的手機(jī)還是響了。however意為"然而",符合語境。故選C。

24.考查副詞辨析。根據(jù)上文得知父親將要奔赴武漢可知,此處指"我"第二天早上起得很早。early意為"提早,提前",符合語境。故選B。

25.考查情態(tài)動詞辨析。根據(jù)語境可知,此處指當(dāng)"我"想父親的時候可以給他發(fā)信息。can意為"能夠,可以",符合語境。故選A。

26.考查名詞辨析。根據(jù)語境可知,此處指看著父親離去,"我"的眼里滿是淚水。tear意為"眼淚",符合語境。故選C。

27.考查動詞短語辨析。根據(jù)語境可知,此處指"我"在筆記本上寫下"等你(父親)回來"。come back意為"回來",符合語境。故選B。

28.考查形容詞辨析。根據(jù)語境可知,此處指"我"為父親感到自豪。be proud of意為"為……感到驕傲/自豪",符合語境。故選C。

四、情景對話

答案:29.I will work as a volunteer.

30. What will you do in the marathon?

31. What should I do?

32. You will also have an interview.

33. I hope so.

解析:29.根據(jù)答語"Wow! Volunteer?"可知, 這里是說"我將成為一名志愿者"。

30.根據(jù)答語"A lot of things. I will pick up the rubbish..."可知, 問句是詢問"你在馬拉松比賽中做什么?"。

31.根據(jù)答語"You should fill in the form on the Internet by Friday first. Then you will get a call." 可知, 問句應(yīng)是詢問"我應(yīng)該做什么?"。

32.根據(jù)上文的"you will get a call"和后句"I'm sure you can make it. I'm looking forward to working with you. "可知, 此處意為"你也會有一個面試"。

33.根據(jù)情景可知, 該處需要回應(yīng)對方對自己的肯定, 表達(dá)自己的愿望。

五、翻譯題

答案:34.今天已經(jīng)有機(jī)器人在工廠里工作了。

35.科學(xué)家現(xiàn)在正盡力使機(jī)器人做我們所做的相同的事情。

36.They are fun to watch.

37. there will be more robots in the future.

38.我們永遠(yuǎn)都不知道未來會發(fā)生什么!

六、寫作題

答案:

How to Make Our Weekends More Meaningful

Life on weekends is an important part of our daily life. How can we make our weekends more meaningful? Here are e some of my suggestions.

First of all, the weekend is a great time for family to get together. It's good to help our parents do some housework. That can help us understand each other better and show our love for them. Secondly, we should spend time developing our interests and hobbies at the weekend. For example, I would like to choose some books to read and communicate with others after reading. Thirdly, we can take part in volunteering activities, like visiting the old people's home or doing some cleaning in public places. Last but not least, to make ourselves healthier, taking exercise is a good choice.

In short, let's make good use of our weekends.

查看更多【吉林英語試題】內(nèi)容
成人国产免费电影_夜色福利刺激_蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ四虎_国产区视频在线观看

                精品999在线播放| 一区二区三区在线观看国产| 风流少妇一区二区| 国产精品家庭影院| 91麻豆精品视频| 亚洲影院久久精品| 日韩一区二区三| 国产在线视频不卡二| 国产精品网站在线观看| 99国产精品国产精品久久| 亚洲一区精品在线| 日韩一区二区三区免费看| 国产乱理伦片在线观看夜一区| 欧美激情综合在线| 色天天综合久久久久综合片| 日韩国产欧美视频| 久久婷婷国产综合精品青草| www.久久精品| 亚洲v中文字幕| 精品国产91洋老外米糕| www.色精品| 午夜a成v人精品| 久久九九久精品国产免费直播| www.综合网.com| 亚洲成人资源在线| 2017欧美狠狠色| 91亚洲精华国产精华精华液| 日韩精品三区四区| 国产欧美日产一区| 91国偷自产一区二区开放时间 | 亚洲成av人影院| 久久综合色鬼综合色| 91美女片黄在线观看91美女| 日韩成人伦理电影在线观看| 国产日韩三级在线| 在线观看视频欧美| 韩国av一区二区三区在线观看| 亚洲色图清纯唯美| 欧美一卡2卡三卡4卡5免费| 丁香激情综合五月| 天天做天天摸天天爽国产一区 | 老鸭窝一区二区久久精品| 国产精品久久毛片a| 欧美日韩国产123区| 国产成人精品www牛牛影视| 亚洲一区二区三区自拍| 久久久www免费人成精品| 在线视频欧美区| 国产成人免费xxxxxxxx| 亚洲成人综合在线| 国产精品污网站| 91精品国产免费久久综合| 91一区二区三区在线观看| 九九视频精品免费| 一区二区三区在线免费| 久久影音资源网| 欧美精品一卡二卡| 91网址在线看| 国产精品自拍av| 日韩avvvv在线播放| 亚洲免费观看在线观看| 久久久久国产精品人| 欧美裸体一区二区三区| 9人人澡人人爽人人精品| 久久国内精品视频| 亚洲电影一级片| ...xxx性欧美| 久久久久久久久伊人| 欧美一区二区免费视频| 色老综合老女人久久久| 丁香一区二区三区| 精品无人码麻豆乱码1区2区| 亚洲成人免费观看| 亚洲男人天堂av网| 国产精品欧美一区喷水| 欧美精品一区二区三区久久久| 欧美人妖巨大在线| 在线亚洲人成电影网站色www| 国产suv精品一区二区6| 裸体一区二区三区| 午夜欧美一区二区三区在线播放| 亚洲日本va午夜在线影院| 欧美国产成人精品| 久久人人爽人人爽| 精品免费一区二区三区| 91精品国产91久久久久久一区二区 | 午夜成人在线视频| 一区二区三区中文在线| 国产精品二三区| 国产日产欧美一区| 久久久久免费观看| 精品国产乱码久久久久久免费| 91精品在线免费观看| 欧美日韩日日夜夜| 欧美色老头old∨ideo| 色网站国产精品| 色综合网色综合| 99国产精品视频免费观看| 菠萝蜜视频在线观看一区| 成人永久aaa| 成人永久aaa| 成人国产在线观看| 成人在线视频首页| 成人a免费在线看| 成人永久aaa| hitomi一区二区三区精品| av激情综合网| 91在线精品一区二区| 99精品国产视频| 色综合天天综合网天天狠天天 | 亚洲综合视频在线观看| 亚洲影院理伦片| 亚洲成人久久影院| 日韩中文字幕不卡| 日本aⅴ免费视频一区二区三区| 日本欧美在线看| 麻豆精品新av中文字幕| 精品亚洲成a人在线观看| 国产精品综合一区二区三区| 成人综合婷婷国产精品久久| 成人91在线观看| 色偷偷一区二区三区| 欧美三级韩国三级日本三斤| 欧美高清你懂得| 欧美成人国产一区二区| 久久久久久久国产精品影院| 亚洲国产成人在线| 亚洲丝袜精品丝袜在线| 亚洲一区二区三区四区五区黄| 午夜一区二区三区视频| 免费在线成人网| 国产一区视频导航| 粉嫩av一区二区三区在线播放| 99久久婷婷国产综合精品| 欧美专区日韩专区| 欧美一区二区在线播放| 久久夜色精品国产欧美乱极品| 中文字幕av在线一区二区三区| 亚洲人成小说网站色在线| 午夜在线电影亚洲一区| 久久99国产精品麻豆| 成人免费看片app下载| 日本精品裸体写真集在线观看| 欧美精品亚洲一区二区在线播放| 精品成a人在线观看| 中文字幕中文字幕一区| 亚洲一区二区欧美日韩 | 美女mm1313爽爽久久久蜜臀| 国产精品一区二区免费不卡 | eeuss国产一区二区三区| 欧美影院精品一区| 日韩精品专区在线| 国产精品视频观看| 亚洲二区在线观看| 国产在线播精品第三| 91偷拍与自偷拍精品| 在线播放视频一区| 欧美激情一区二区在线| 亚洲电影一级片| 国产精品538一区二区在线| 色播五月激情综合网| 日韩欧美综合在线| 亚洲欧洲性图库| 日韩av不卡在线观看| 成人黄页在线观看| 91精品在线麻豆| 国产精品第四页| 日韩av电影一区| 99久久久无码国产精品| 欧美一区二区三区四区在线观看 | 国产精品久久久久久久久免费相片 | 精品国产一区久久| 亚洲狠狠丁香婷婷综合久久久| 麻豆成人av在线| 日本精品免费观看高清观看| 精品国产成人在线影院| 一区二区三区中文字幕| 国产尤物一区二区在线| 欧美性受极品xxxx喷水| 久久精品人人做人人爽人人| 亚洲高清中文字幕| 豆国产96在线|亚洲| 91精品午夜视频| 最新不卡av在线| 紧缚捆绑精品一区二区| 欧美伊人久久大香线蕉综合69| 国产人久久人人人人爽| 日韩综合在线视频| 91色.com| 国产日韩综合av| 蜜臀av性久久久久蜜臀aⅴ流畅| 91免费观看视频| 久久久天堂av| 日本欧美加勒比视频| 色综合久久久久| 欧美国产精品中文字幕| 精品一区二区在线观看| 欧美日韩一区不卡| 亚洲色图一区二区| 久久色成人在线|